Bloem Mindfulness voor Kinderen

Aandacht is belangrijk bij alles wat je doet. In deze training leer je hoe je vriendelijke aandacht kunt geven aan jezelf en aan mensen en dingen om je heen. Mindfulness noemen we dat in het Engels.

Samen gaan we ontdekken hoe je kunt omgaan met piekergedachten en spanning. Wat je kunt doen als je boos bent, verdrietig, bang, blij of zenuwachtig. Of hoe je met aandacht heel gewone dingen kunt doen, zoals lopen en eten. Hoe je stevig kunt staan en meer zelfvertrouwen kunt krijgen. En je leert hoe je je aandacht kunt houden bij je schoolwerk, sport of hobby.  Wat is het fijn als je weet op welke manieren je je kunt ontspannen.

Voor wie? De 8-weekse training is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en draagt bij aan hun sociaal-emotionele ontwikkeling. De training heeft positieve effecten op het concentreren, het leren, (sportieve) prestaties zoals schooltoetsen, sociale interacties en op het reguleren van emoties en gedrag.

Wanneer? De training duurt 8 weken en start voor en na de zomervakantie. Wij geven de training op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Kosten? € 150,- euro per training inclusief handboek met oefensuggesties.

Waar? De Andere Praktijk, IJsselstraat 14 in IJsselstein

Contact? 

Kim Goddijn en Daphne Vis MindfulKids trainers en leerkrachten basisonderwijs

Kim: 06 23044439

Daphne: 06 24679986

kimendaphne@outlook.com 

Inschrijven voor de training

De volgende training start na de herfstvakantie, op donderdag 18.30-19.30 uur in De Andere Praktijk, IJsselstraat 14 in IJsselstein, van 28 oktober t/m 16 december 2021. De training kost € 150,00

    Door op verzenden te klikken:
    Schrijf ik mijn zoon of dochter in voor de eerst volgende trainingen en ga akkoord met de € 150,00 trainingskosten. Tevens ga ik akkoord met het versturen van mijn gegevens naar Bloem Mindfulness.