Daphne Vis

Daphne Vis

Met veel plezier en enthousiasme werk ik als leerkracht/coach bij Plusklas Houten en begeleid ik vanuit mijn eigen praktijk Bureaubegaafd www.bureaubegaafd.nl (vermoedelijk) begaafde kinderen, scholen en ouders.

We leven in een drukke, prestatiegerichte maatschappij met veel meer prikkels en mogelijkheden dan vroeger. Wanneer kunnen kinderen nu eens echt stil zijn om bij zichzelf te komen? Het percentage jongeren dat kampt met stressgerelateerde klachten was nog nooit zo hoog. Ook hoogbegaafde kinderen kunnen met hun piekergedachten, intensiteit, complexiteit, gevoeligheid, perfectionisme, etc. veel baat hebben bij mindfulness!

Hoe fijn is het dat je als kind al leert hoe je je kunt ontspannen en hoe je bewuster, met vriendelijke aandacht aan jezelf en anderen kunt leven. Ik zie het als een voorrecht dat ik mindfulnesstrainingen mag geven aan kinderen, samen met mijn lieve collega en vriendin Kim.

Kim Goddijn (Krommert)

Kim Goddijn (Krommert)

Hallo, ik ben Kim Goddijn-Krommert. Ik woon samen met Martijn, Sam (9 jaar) en Jip (6 jaar). We wonen in Nieuwegein (vlakbij IJsselstein).

Naast moeder zijn voor onze twee leukste koters, werk ik als leerkracht en coach op een basisschool.
Ook geef ik MindfulKids trainingen bij ons op school en ben ik veel bezig met fotograferen.

Ik werk graag samen met Daphne. Ze is niet alleen een hele fijne collega maar inmiddels ook een waardevolle vriendin. Ik vind het dan ook tof dat we dit avontuur samen zijn aangegaan en ik ben blij dat we onze kennis nu ook met jullie kunnen gaan delen.

    Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met het versturen van mijn gegevens.